CONTACT
Parallelboulevard 176, Noordwijk
Email: krungthaimassage@gmail.com
Tel. +31 62 383 3549
KRUNG THAI TRADITIONELE THAISE MASSAGE
Onze massages zijn goed voor ontspanning en het verlichten van pijnklachten.

Thaise Massageinformation massage

thaise massage
          De massage wordt uitgevoerd op een vloerkleed, de ontvanger draagt losse gemakkelijke kleding. Dit geeft de beoefenaar veel kracht en de kans om het lichaam effectief te gebruiken, ook staat het bewegingen toe die niet zo effectief, of zelfs onmogelijk, op een tafel uit te voeren zijn. De therapeuten zijn opgeleid om iedere vorm van flexibiliteit te respecteren en kunnen daarom zowel de meest lenige atleet als ook degenen die niet zo lenig zijn voordeel verstrekken door iedereen zijn persoonlijke limiet te laten bereiken..

Er zijn 4 posities in Thaise massage. De "front" positie, (men ligt op de buik), de "side" positie, (zijligging), de "back" positie, (men ligt op de rug) en de "seated", (zittend) positie. De meeste behandelingen zijn in de "front" positie, met veel behandeling aan de benen. Mensen met rugklachten hebben veel baat bij de behandelt van de benen, door het werken aan de energiebanen in de benen. De rug, nek en schouders, waar blijkbaar veel westerlingen last van hebben, kunnen behandeld worden in alle posities.

Thaise massage is behandeld het hele lichaam. De rekbewegingen openen de verbindingen, de flexibiliteit neemt toe en verlost het lichaam van spanningen.

De Thais geloven in een lange behandeling, ze zeggen één uur is goed, twee uur is beter, drie uur is het beste. De tijd lijkt te vliegen tijdens deze sessies en een behandeling van drie uur lijkt nooit lang te duren, of ik nu de therapeut ben of de klant. De behandeling kan heel effectief zijn, zelfs in een korte sessie.

Men gelooft dat de oorsprong van de Thaise massage 2500 jaar geleden aan ons bekend gemaakt is door Jivaka Komarbhacca Hij wordt nog steeds vereerd als "Father Docter". Hij was een geneesheer, vriend en tijdgenoot van de Buddha en een bekende in de Pali Canon (Buddistisch religieus document). Met een gebed aan "Father Docter" begint en eindigt de dag op de scholen waar ik gestudeerd heb, en een gebed of een deel ervan wordt gebeden voor een massage.

<< Vorige                                                                                                                 Volgende >>

thaise massage