QUICK CONTACT
Parallelboulevard 176, Noordwijk
Email: krungthaimassage@gmail.com
Tel. +31 62 383 3549
KRUNG THAI TRADITIONELE THAISE MASSAGE
Onze massages zijn goed voor het verlichten vanpijnklachten en voor ontspanning.

Thaise Massagemassages

thaise massage
Een vertaling van dit Pali gebed is: "Wij nodigen de geest van onze oprichter uit, de Father Docter Shivago, die tot ons komt door zijn heilige leven. Alstublieft, geef ons alle kennis van de natuur, dat dit gebed ons het ware medicijn van het universum laat zien. In de naam van deze mantra, respecteren wij uw hulp en bidden dat u door onze lichamen beterschap en gezondheid brengt in het lichaam van onze cliënt.

De godin van de genezing verblijft in de hemel, terwijl de mensheid in de wereld daaronder verblijft. In de naam van de grondlegger, mogen de hemelen gereflecteerd worden beneden op aarde, zodat dit geneeskrachtige medicijn de wereld mag omringen. We bidden voor degene die wij aanraken, dat hij gelukkig zal zijn en dat hij van elke ziekte verlost zal zijn".

Massage is een manier om ziekten te behandelen. Het begint bij het draaien van het lichaam en zelfmassage als je moe en slap bent. Bovendien, Thais houden van de kunst van het vechten zoals boksen en schermen, dus als er iemand gewond raakt of er gebeurt een ongeluk, dan hebben ze geleerd om zichzelf beter te maken van pijn. Dit is de oorsprong van de traditionele massage.
         
Massage is één van de dierbaarste soorten van de Thaise medicatie, het is de gewoonte om voor elkaar te zorgen als men ziek wordt, "Dr. Pennapa Subcharoen, Directeur van het nationaal Instituut voor Thaise traditionele medicijnen, afdeling voor medische dienstverlening, ministerie van publieke gezondheid.

<< Vorige                                                                                                                 

massages